Hirdetés

Íme a Kedvencek temetője remake első képei

|

Stephen King klasszikusának legújabb feldolgozása már most a frászt hozza ránk.

Hirdetés

A Paramount Pictures égisze alatt készül a Kedvencek temetője remake Kevin Kölsch és Dennis Widmyer (Tiszta tekintet) rendezésében, Jeff Buhler (Éjféli etetés, Nightflyers) és David Kajganich (Sóhajok, Terror) forgatókönyve alapján, amely természetesen Stephen King nagysikerű regényén alapul. 

Hirdetés

Korábban már kiderült, hogy a hátborzongató sztori élén Jason Clarke-ot (Everest, A majmok bolygója: Forradalom, A 44. gyermek) köszönthetjük, ő fogja megformálni azt a Dr. Louis Creedet, aki feleségével és gyerekeivel együtt Maine-be költözik. Mivel a közeli út hatalmas forgalma sok házi kedvenc halálát okozza, amelyek a közeli temetőbe kerülnek, ám mikor az ő macskájukat is elgázolják, akkor Louis az erdőben található ősi indán temetkezési helyet választja az állat nyughelyéül. Ezzel pedig elszabadítja a legborzasztóbb rémálmukat. Az Entertainment Weekly jóvoltából most megkaptuk az első képeket:

A Kedvencek temetője remake 2019. április 5-én debütál a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.