Hirdetés

Befutott a Kedvencek temetője remake első előzetese!

|

Újra megelevenedik Stephen King hátborzongató regénye.

Hirdetés

2019 ismét nagy év lesz a Stephen King adaptációk tekintetében, hiszen a tavaly debütált AZ folytatása mellett mozikba kerül az író saját bevallása szerint is egyik legnyomasztóbb regényének, a Kedvencek temetője új változata. A filmhez végre közzétette a Paramount Pictures az első kedvcsinálót, amit saját belátásotok szerint eredeti vagy akár magyar nyelven is megtekintettek a továbbiakban.

Hirdetés

A Kedvencek temetője a Maine állambeli Ludlow-ba költöző Creed család történetét követi, akik egy titokzatos állattemetőt fedeznek az otthonukhoz közeli erdőben elrejtve. Amikor a családot tragédia éri, Dr. Louis Creed (Jason Clarke) szomszédjukhoz, Jud Crandallhoz (John Lithgow) fordul segítségért, ám a férfi döntései egy szörnyű következményekkel járó láncreakciót indítanak be az állattemetőhöz közeli, elátkozott indiántemetőnek köszönhetően.

A rendezésért a Tiszta tekintet alkotópárosa, Dennis Wdmyer és Kevin Kolsch felel Jeff Buhler forgatókönyve alapján, aki hamarosan szállítja a Syfy-re a George R. R. Martin regényét feldolgozó Nightflyers sorozatot. 

A Kedvencek temetője új feldolgozása jövő év április 4-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.