Hirdetés

Keira Knightley is visszatér A Karib-tenger kalózai 5-ben?

|

Keira Knightley visszatérésével ismét összeállhat a nagy csapat, viszont erre talán még várnunk kell.

Hirdetés

Azt már egy ideje tudjuk, hogy Orlando Bloom egészen biztosan vitorlát fog bontani (vagy valami hasonlót) a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken közvetlen folytatásában, mindezt természetesen Johnny Depp társaságábanA kérdés azonnal felvetődik, hogy vajon a bájos Elizabeth Swann-t megformáló Keira Knightley-t is viszont láthatjuk-e a vásznon. A TooFab értesülései szerint erre egészen biztosan sor kerül, viszont nem abban a formában, mint ahogy azt elsőre gondolnánk.

Hirdetés

A médiumhoz közel álló források megerősítették, hogy titokban már fel is vették Knightley jeleneteit a várhatóan jövőév májusában megjelenő kalandfilmhez. Ami viszont sokaknak csalódást okozhat, az az, hogy a brit színésznő szerepét "egy kisebb cameo-ként" írják le, konkrétan egy stáblista utáni jelenetről van szó. Ezzel szemben Orlando Bloom szinte biztos, hogy komolyabb szerepet fog kapni a Salazar bosszúja alcímre hallgató folytatásban. A Disney egyelőre nem kommentálta a híreszteléseket.

A rajongók már most arról találgatnak, hogy egy stáblista utáni cameo egyenesen egy (még)újabb, hatodik részt vetíthet előre. Kiváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.