Hirdetés

Kék keresztapák közelednek

|

James Cameron három folytatást is tervez az Avatárhoz, három filmet egyszerre forgatják le, a tervek szerint 2015-ben kezdik, és kilenc hónapot szánnak a felvételekre.

Hirdetés

Cameron elárulta, hogy A keresztapához hasonló családtörténet felé szeretné elvinni a három folytatást. A filmek új kultúrákkal ismertetnék meg a nézőket, és Pandora víz alatti világát is bemutatná nekik. A három filmet egyszerre forgatják le, a tervek szerint 2015-ben kezdik a forgatás, és kilenc hónapot szánnak a felvételekre. Az első folytatás 2016 karácsonyára kerülhet a mozikba, a következő részek pedig 2017, majd 2018 végén.A rendező az is elmondta, hogy már írják a forgatókönyveket és a látványtervezői munkák is folynak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.