Hirdetés

Keleti kultúrsokk

|

John Madden nem kezdő rendező: a Szerelmes Shakespeare-ért már Oscarra is jelölték, de még van mit tanulnia.

Hirdetés

Új, csupa derű vígjátéka, a Keleti nyugalom – Marigold Hotel (Best Exotic Marigold Hotel, hazai bemutató: május 3.) készítése közben például megértette, mit jelent igazán ez a kifejezés: „kultúrsokk”. Az angol vígjáték ugyan a legismertebb brit színészek közreműködésével (köztük Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy és Tom Wilkinson), de Indiában készült, és az ottani forgatás a tapasztalt rendezőnek is minden nap újat tudott mutatni. Szerencsére: hiszen a film története is arról szól, hogy néhány angol nyugdíjas, hogy spóroljon, Dzsaipúrban próbál új életet kezdeni – és ez kissé döcögősre sikerül.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.