Hirdetés

Kellan Lutz az Alkonyat spin-off-ban?

|

Mindannyian jól tudjuk, hogy ha a Lionsgate-nek módjában áll, folytatni fogja a birtokukban levő legjövedelmezőbb címet, az pedig nem más, mint az Alkonyat. Vajon miről szólhat majd a spin-off?

Hirdetés

Éppen a közelmúltban számoltunk be róla, hogy a Lionsgate azt tervezi, hogy sorozatot vagy spin-off-ot készít az Alkonyat franchise-hoz, ami a Hajnalhasadás második részével a héten hazánkban is véget ér. Stephenie Meyer már elismerte, hogy a jövőben szívesen írna több könyvet az Alkonyat világában, ám az még kicsit távolibbnak tűnik, a spin-off megvalósulása esélyesebb. A Hajnalhasadás 2. részének sajtótájékoztatóján Kellan Lutz (a filmben Emmet Cullen) elárulta, hogy szeretne visszatérni karakterével, bármilyen Alkonyat film is készüljön, mivel szerinte akad még elmesélnivaló a háttértörténeteket illetően, továbbá Emmet és Rosalie kapcsolatát is jobban kibonthatnák. A színész magabiztosan azt mondta: "Szóval biztosan visszatérek." Vajon Kellan már olyat tud, amit mi nem? Abban biztosak lehetünk, hogy Kristen Stewart és Robert Pattinson nem tér vissza karaktereikkel, utóbbi ráadásul ki is jelentette, hogy több alkalommal nem hajlandó eljátszani Edward-ot, mivel túl öreg a szerephez és már amúgy is unja...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.