Hirdetés

Kelsey Grammer vette át Nicolas Cage helyét A feláldozhatók 3-ban

|

Egy ideig pletykálták, hogy Nicolas Cage is helyet kap az akció parádé 3. felvonásában, azonban ezt a híresztelést maga a színész cáfolta meg. Most úgy tűnik megvan a helyettes.

Hirdetés

Ha végeznek a tárgyalásokkal, akkor Kelsey Grammer egy Bonaparte nevű ex-zsoldost fog alakítani, aki csatlakozik Barney Ross (Sylvester Stallone) csapatához a következő küldetésük alkalmából. Grammer neve inkább azoknak számára csenghet ismerősen akik jártasak a sorozatokban. A színész olyan alkotásokban tűnt fel, mint a The Game, Boss és a Médium. Ezen túl azt még érdemes tudni róla, hogy ötszörös Emmy Díj nyertes, szóval elsőre tényleg jó választásnak tűnik. A feláldozhatók 3 Patrick Hughes rendezésében érkezik 2014 augusztus 15-én. Főbb szerepekben Sylvester StalloneJason Statham, Wesley Snipes, Arnold SchwarzeneggerKellan Lutz és Ronda Rousey.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.