Hirdetés

Kémek hídja előzetes - Tom Hanks Oscarra hajt

|

Hirdetés

A Kémek hídját Steven Spielberg rendezi, a főszerepben pedig Tom Hanks. Ez lesz a páros negyedik közös filmje, és szinte csak jó sülhet ki belőle, hisz ugye 17 évvel ezelőtt csináltak egy Ryan közlegény megmentését, ami számos díjat tudhat magának. Ezúttal is történelemi drámáról van szó. A történet a hidegháború idején játszódik, amikor is James Donovant (Tom Hanks) egy lehetetlen küldetéssel bízza meg a CIA. Az egyszerű brooklyni ügyvédnek egy elfogott amerikai U-2-es pilótát kell kiszabadítani és hazavinnie az NDK-ból pusztán szavak erejével. Természetesen az amerikai történelem egy fontos mozzanatáról van szó, mert azt Oscar földön nagyon szeretik, szóval egy-két jelölést már most magáénak tudhat. Sőt, sokan már odáig mentek, hogy kihirdették az ősz legjobb filmjének, és biztosra veszik, hogy komoly esélyekkel indul a díjszezonban. Főleg a történelem hűséget, a jól ritmizált történetmesélést és az emberi karaktereket emelik ki. Főszereben még: Scott Shepherd (Hoffman - CIA ügynök), Oscar jelölt Amy Ryan (Mary - Donovan felesége) Sebastian Koch (Vogel - NDK-s ügyvéd) és Oscar jelölt Alan Alda (Thomas Watters - Donovan társa). A forgatókönyvet Matt Charman and Ethan Coen & Joel Coen írta. Itt a második előzetes (első), premier október 16-n: https://www.youtube.com/watch?v=jxUk1RsajcI  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.