Hirdetés

Kémek hídja - Trailer

|

Hirdetés

Befutott az első előzetes és poszter Steven Spielberg újabb rendezéséhez, a kémek hídjához, és a vártakkal ellentétben nem egy visszafogott, csendes, de feszült kémthrillernek tűnik (habár tartogat ilyen elemeket is), hanem a rendezőre jellemző pátoszos (giccses?) korrajznak, ami a kétpólusú világ oldalainak kiéleződését helyezi a középpontba, nem elfelejtve persze, hogy megtörtént esetet dolgoz fel. Viszont a tény, hogy a Coen-tesók írták a forgatókönyvet bizakodásra adhat okot. A történet szerint James Donovan (a mindig megbízható és szeretni való Tom Hanks), egyszerű brooklyni ügyvéd egyik pillanatról a másikra a hidegháború kellős közepén találja magát, amikor a CIA elküldi a közel lehetetlennek tűnő tárgyalásokra, egy a Szovjetunió területén lezuhant U-2-es kémrepülő pilótájának, Francis Gary Powersnek (Austin Stowell) az ügyében. A film érdekessége, hogy Hanks színészi fronton a legnagyobb név, de ismerős arcok azért feltűnnek, mint például a veterán Alan Alda (Mi kell a nőnek?, Aviátor), Sebastian Koch (A mások élete, Die Hard - Drágább, mint az életed) vagy Amy Ryan (Hideg nyomon, Birdman). A Kémek hídja külön érdekessége, hogy az 1985-ös Bíborszín - azaz 30 év - óta ez lesz az első olyan Spielberg film, aminek nem a rendező házi zeneszerzője, John Williams szerzi a zenéjét, mivel a Star Wars - Az ébredő Erő zenei munkálataival lesz elfoglalva, így a helyét az egykor pont a Mester keze alá dolgozó veterán Thomas Newman veszi át. A film október 16.-án kerül bemutatásra az USA-ban.   https://www.youtube.com/watch?v=CLhnDP83NUo

Bridge of Spies poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.