Hirdetés

Kenneth Branagh lesz a Thor: Ragnarok rendezője?

|

Hirdetés

Erőteljes pletykával szolgált a Heroic Holywood-hoz köthető El Mayimbe, akinek nem mindig szabad hinni, ugyanakkor néha betalál egy-két fülese. Egyelőre érdemes alapos fenntartásokkal kezelni legújabb értesülését, de azt nyilatkozta, hogy a Thor: Ragnarok rendezője nem más lehet, mint az, aki a legelső Thor megalkotásáért is felelt. Nemrég hallhattatok arról, hogy Kenneth Branagh neve szóba került az új Gyilkosság az Orient expresszen film kapcsán, most viszont egy folytatás esetében is beszélhetünk róla, bár továbbra is nagyon feltételesen. A Marvel Harmadik Fázisa is szépen alakul: a Hangya augusztusban mozikba kerül, az Amerika Kapitány: Polgárháború jövő májusban mutatkozik be, de 2017. novemberében lesz nekünk egy Thor: Ragnarok megjelenésünk is, amelyhez jelenleg még nem jelentett be egyetlen rendezőt sem a Marvel. [caption id="attachment_54548" align="aligncenter" width="1024"]

Itzkoff1-articleLarge-1748x984
Kenneth Branagh a Thor forgatásán[/caption] Mindazonáltal a kétségek mellett muszáj megemlítenünk, hogy nem ez az első pletyka, ami Branagh visszatéréséről szól. Márciusban már arról adott hírt a The Hollywood Reporter, hogy a rendező szívesen visszatérne a Thor 3 élén a Marvel univerzumába, ha a kiadó felkérné. Hogy mi lesz mindebből, az még a jövő kérdése, de Chris Hemsworth és Tom Hiddleston biztosan visszatérnek majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.