Hirdetés

Kép a Hangya stáblistás jelenetéből

|

Hirdetés

Mindazok, akik még nem látták A Hangyát, de tervezik, és alig várják a szokásos plusz jelenet(ek)et, most takarják el a szemüket, mert olyat mutatunk, ami még eddig nem volt. Innentől VIGYÁZAT, spoilerveszély! Az első feliratok utáni plusz jelenet még nem kalandozik el a Marvel univerzum más pontjaira (ellentéteben a másodikkal, ahol az Amerika Kapitány: Polgárháborúra csigázzák fel a népet), hanem megmarad a film vonalán. A cselekmény egyik részében Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) ostorozza apját, Hank Pymet (Michael Douglas), hogy miért Scott Langet (Paul Rudd) választotta a Hangya jelmez viselésére és a veszélyes feladat végrehajtására ő helyette. A film vége felé a tudós elárulja lányának, hogy régen a feleségével együtt egy küldetésben vettek részt, ahol utóbbi a Darázs ruha első verzióját viselte, mielőtt feláldozta magát. Kiderül, hogy azért nem engedte Hope-nak, hogy felöltse magára a Hangya jelmezt, mert így akarta megóvni attól a sorstól, ami az édesanyjával történt. Ezt a történetszálat követi az első bónuszjelenet, melyben Hank egy titkos helyre vezeti lányát, hogy megmutassa neki az új Darázs jelmezt, amit neki szánt. Erre Hope úgy reagál, hogy "már éppen ideje volt". A Marvel most jelentette meg az eddigi legjobb képet a ruháról, de sajnos nem tudni, hogy mikor látjuk újra a filmvásznon. Az már köztudott, hogy Paul Rudd karaktere visszatér az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, de Kevin Feige producer szerint a Darázs nem lesz tagja a közelgő film felhozatalának. És mivel a következő Hangya film még nincs lefixálva, ezért csak találgatni tudunk, hogy a közeljövő Marvel produkcióiból melyikben fog feltűnni, ha egyáltalán feltűnik. Doctor Strange? Avengers: Infinity War? Majd kiderül.

wasp
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.