Hirdetés

Képek a Looperből

|

Három kép jelent meg Rian Johnson várva várt sci-fi-thrilleréből: két fotó a filmből való, egy pedig a forgatáson készült. A premierdátumot már valószínűleg minden időutazós film-rajongó ismeri: szeptember 27.

Hirdetés

Rian Johnson (Beépülve, The Brothers Bloom - Szélhámos fivérek) filmjének középpontjában egy maffiának dolgozó bérgyilkos (Joseph Gordon-Levitt) áll, akit megbíznak az időben visszaküldött áldozatok megölésére. Akkor kérdőjelezi meg feladatát, mikor jövőbeli énjét (Bruce Willis) küldik vissza kivégzésre. A stáblistán feltűnik még Emily Blunt, Paul Dano, Noah Segan, Piper Perabo és Jeff Daniels neve is. A tovább mögött lássuk a három képet (amelyeken Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt, illetve a forgatási képen ugyancsak ő és Rian Johnson szerepel)!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.