Hirdetés

Képek a Noah forgatásáról

|

Elrajtolt már egy ideje a Darren Aronofsky által elképzelt Noah forgatása, amelyhez a rendező csak kínkeservesen hozta össze a kellő büdzsét, érthető tehát, hogy nagy odafigyeléssel készíti filmjét.

Hirdetés

A helyszínről érkezett képeken magát a rendezőt is láthatjuk instrukciókat adni az egyik főszereplőnek, a fiatal Logan Lerman színésznek, aki mellett Emma Watson, Russell Crowe, Jennifer Conelly, Madison Davenport (szintén az egyik fotón), Kevin Durand, Martin Csokas, Ray Winstone és Anthony Hopkins domboríthat. A film 2014. március 28-án válik elérhetővé világszerte, a történet pedig a már jól ismert bárkakészítést eleveníti fel, Aronofosky stílusában, amire mérget vehetünk, hogy egyedi és megismételhetetlen lesz. Noé azt a megbízást kapja Istentől, hogy építsen egy bárkát, amibe össze kell gyűjtenie minden állatból kettőt, hogy megmeneküljenek az özönvíztől.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.