Hirdetés

Képek a Pókember: Hazatérés forgatásáról - ő lenne Miles Morales?

|

Megérkeztek az első fotók a Pókember: Hazatérés forgatásáról, ráadásul az egyiken talán éppen a fiatal Miles Moralest láthatjuk.

Hirdetés

Lehetséges lenne, hogy az első élőszereplős Miles Moralest láthatjuk a Pókember reboot forgatási képein? Nem kizárt. A múlt hét elején kezdődtek el a Marvel és a Sony közös Pókemberfilmjének munkálatai, azóta pedig sorra érkeznek a casting hírek és egyéb finomságok. Az újonnan bejelentett színészek közül néhányát már sikerült lekapni a film forgatásán, köztük azt a srácot is, aki talán Miles Moralest alakíthatja.

Hirdetés

Abraham Attah-t ugyan még nem abban a jelmezben örökítették meg, amiben sokan látni szeretnék, de így is a figyelem középpontjába került. A fiatal színész tavaly a Netflix eredeti drámájával, a Beasts of No Nation-el szerzett nevet magának, most pedig, hogy csatlakozott a Hazatérés stábjához, rengetegen azon spekulálnak, hogy Miles Moralest játssza, aki maga is Pókemberként tevékenykedhet a későbbiekben.

Korábban Donald Glover-t is esélyesnek tartották a szerepre, ám szem előtt tartva, hogy a képregényekben Miles mindig is fiatalabb volt Peternél (akit most a 20 éves Tom Holland alakít) logikusabb arra asszociálni, hogy a filmben is így lesz, ezért Abraham Attah egy sokkal valószínűbb választás. Viszont akkor milyen szerep juthat Glovernek? Talán ő alakíthatja Morales apját, Jefferson Davis-t, akinek szintén meghatározó szerepe volt a képregényekben.

Bárhogyan is legyen, ez egyelőre még csak találgatás, de ha igaznak bizonyul, akkor most láthattuk először Miles Moralest! Rajta kívül a nemrég bejelentett fiatal színésznőt, Garcelle Beauvais-ot is elsőként pillanthattuk meg, illetve a Szilícium-völgy sztárját, Martin Starr-t is, aki a jelek szerint Peter Parker egyik gimnáziumi tanára lesz. Lehet szó ennél is többről? Talán egy jövőbeli gazfickó? Az idei Comic-Con után biztosan okosabbak leszünk.

A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én érkezik a mozikba, Jon Watts rendezésében. Főbb szerepekben még Tom Holland, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Michael Keaton és Zendaya.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.