Hirdetés

Képek a Válaszúton című könyv adaptációjának forgatásáról

|

Hirdetés

Készülőben a New York Times bestseller író Nicholas Sparks (Szerelmünk lapjai, Üzenet a palackban, Első látásra) Válaszúton című könyvének filmadaptációja, a készítő Lionsgate stúdió pedig egy exkluzív fotósorozaton keresztül nyújt betekintést a forgatásra (képek alább). A regény története szerint a jóképű Travis Parker tipikus agglegény életet él: imádja sportokat, rendszeresen lóg a barátaival vagy épp a világban utazgat. Látszólag gondtalanul éli életét, a barátnőit pedig igen gyakran váltogatja. Egy nap azonban új lakó költözik a mellette lévő házba a csinos és fiatal Gabby személyében, aki első ránézésre Travis totális ellentéte. A lány alig várja, hogy a barátja megkérje a kezét és végre családot alapíthasson, így egyáltalán nem nézi jó szemmel újdonsült szomszédja nemtörődöm életmódját. Egy fárasztó hét után Gabby úgy dönt, átmegy és rendreutasítja a férfit, de természetesen semmi sem úgy alakul, ahogy eltervezte. A Válaszúton adaptációja Ross Katz rendezésében 2016 februárjában érkezik a mozikba, a forgatókönyvet Brian Sipe írja, míg a színészgárdában olyan neveket találhatunk, mint Benjamin Walker, Teresa Palmer, Maggie Grace, Alexandra Daddario, Tom Welling, Brett Rice, and Tom Wilkinson. [gallery ids="74079,74078,74077,74076,74075,74074"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.