Hirdetés

Képek a Vasember 3 forgatásáról

|

A Floridai Dania Beach-en folytatódik a Vasember 3 forgatása és teljes pompájában láthatjuk a Mark 47-es és az Iron Patriot páncélt.

Hirdetés

A páncélokon kívül mást is láthatunk a képeken és az nem más, mint a bokasérülésből diadalmasan visszatért Robert Downey Jr-t is. A filmben a sztori szerint Tony Stark-nak nehéz dolga lesz, ugyanis a 10 gyűrű terrorszervezet lesz az ellenfele, élükön Mandarinnal, aki 10 mágikus gyűrűt fog viselni, amelyeknek külön-külön is nagy ereje van. Sajnos sokat kell várni a film bemutatásáig, ugyanis az USA-ban 2013. május 3.-án esedékes.A magyar premierről még nincsenek információk. De, az ígéretek szerint ebben a hónapban kapunk egy teaser-t a filmről. A forgatási képekért kattints tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.