Hirdetés

Képeken A csodálatos Pókember 2

|

A csodálatos Pókember 2 forgatása már egy ideje véget ért és most szépen lassan elkezdenek szivárogni a hivatalos anyagok is. A Sony most kilenc új képet tett közzé.

Hirdetés

Néhány fotón ismét láthatjuk Rhinót (Paul Giamatti), egyenlőre még mindíg emberi formában. Stan Lee is feltűnik az egyik képen illetve Dane DeHaan egy kamerával a vállán, és persze Pókember (Andrew Garfield) és Elektró (Jamie Foxx) sem maradhattak le. A legérdekesebb fénykép talán mégis az amin a Sinister 6 azaz a Baljós Hatos felirat olvasható az egyik stúdióra felfestve. Ez eddig a legmeggyőzöbb bizonyíték arra, hogy a Sony a szupergonoszok csapatának felépítésére készül. A csodálos Pókember 2 jövő május 2.-án érkezik, Marc Webb rendezésében. Főbb szerepekben még Emma Stone, Felicity Jones, Chris Cooper és Sally Field.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.