Hirdetés

Festői képeken a Logan

|

Érkezett pár komor, fekete-fehér, mégis festői szépségű kép Logan utolsó karmolásához.

Hirdetés

A 20th Century Fox prezentált pár új fotót a Loganhez, Hugh Jackman utolsó karmolásához adamantiumbetyárként. Emellett a staféta esetleges átadásához is kaptunk egy árulkodó képet.

Hirdetés

A fekete-fehér képek egyszerre festőiek és végtelenül komorak, ami remélhetőleg a film végleges minőségére is igaz lesz. A fotókból egyelőre még nem derült ki, hogy Mr. Sinister tiszteletét teszi e majd, de vélhetően számíthatunk a felbukkanására, hiszen a gennyládák eljátszásában rutinosnak számító Richard E. Grant egy rejtélyes tudóst fog alakítani. Emellett  - a többi fotóhoz hasonlóan fekete-fehérben - egy kis ízelítő arra utal, hogy X23, avagy az X-fegyver eredetének is kiemelt szerepe lesz, ami - lássuk be - várható volt.

Supply

@wponx által közzétett fénykép,

Logan 2017 március harmadikától búcsúzik a mutáns rajongóitól, az előző részhez hasonlatosan James Mangold dirigálása alatt, a forgatókönyv pedig David James Kelly írása nyomán készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.