Hirdetés

Képeken a Max Steel film

|

Akár egy Andrew Garfield hasonmásversenyen is indulhatna a formálódó Max Steel mozi főszereplője, Ben Winchell, aki az egyik ismert játékfigura bőrébe bújhat.

Hirdetés

Leginkább a Disney XD csatorna nézői ismerhetik a Max Steel film főszereplőjét alakító Ben Winchellt, aki egy Max McGrath nevű átlagos srác bőrébe bújik majd. Max majdnem belehalt egy kísérletbe, ám egy Steel nevű idegen lény megmentette és különleges képességeket kapott, amit természetesen a jó ügy érdekében használ a gonoszok megfékezésére. A Mattel figurája számos feldolgozást megért már, a szóban forgó filmváltozat Stewart Hendler (Suttogás, Kegyetlen titok, H+) rendezi és a stábhoz tartozik még Andy Garcia (a bordáim közé kérem a bökőt, ha nem ő lesz a főgonosz), valamint Maria Bello (New York-i nyomozók, Érintés, Fogságban) is. Premier valamikor jövőre. A képekért kattints tovább!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.