Hirdetés

Képeken a The Silver Linings Playbook

|

David O. Russel rendezi Matthew Quick azonos című bestsellere alapján ezt a filmet, ami már a Torontói filmfesztiválon is bizonyította, hogy érdemes lesz megnézni.

Hirdetés

A rendezői székben tehát az a David Russel ül, akihez leginkább A harcos című, elég jól sikerült filmet lehet kötni. A színészgárda sem kis kaliberű, hiszen Jennifer Lawrence, Robert de Niro és Bradley Cooper, a Másnaposok sztárja töltik be a főszerepeket. A történet szerint Pat Peoples a kórházból szabadulván (ahova azután került, hogy felesége otthagyta) eldönti, hogy helyre pofozza életét. És itt jön be a képbe Tiffany, így már adott is a szerelmi dráma, humorral fűszerezve. A filmhez egyébként már trailer is érkezett régebben. Ezt is, és a képeket is a tovább után láthatjátok.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.