Hirdetés

Képekkel és promókkal közeledik a The Last Man on Earth második évada

|

Hirdetés

Véget ért a nyár, a diákok visszatérnek az iskolapadokba, a nyári blockbuster filmek tömkelegét pedig felváltja az őszi sorozat szezon. A The Last Man on Earth nagy sikerű első évada és a 4 Emmy jelölés után pedig nem is volt kérdéses, hogy érkezik a második évad. Ezidáig viszonylag csendben lappangott a háttérben, ma viszont megtört a csend, a FOX nyilvánosságra hozott egy marék képet és két rövid kedvcsinálót, hogy emlékeztessen bennünket: nincs már olyan messze szeptember 27-e. A második évad ott veszi fel a fonalat, ahol az első véget ért. Phil Millert száműzték a közösségből, Carol Pilbasian pedig csatlakozott hozzá, hogy együtt új életet kezdhessenek. Az új videókon kettőjüket láthatjuk, ahogy berendezkednek a Fehér Házban pár száz kilométernyire az első évadban megismert csapattól. Azt még nem tudni, hogy meddig lesznek távol az előző évad helyszínéül szolgáló Tucsontól és hogy milyen módon láthatjuk majd az ott élő, eddig megismert karaktereket. Az eddigi videókban csak az első évad záró epizódjában egy pillanat erejéig feltűnt szereplőjét láthattuk viszont. Az első évad utolsó részében, még ha csak pár másodpercnyi ideig, de feltűnt Phil testvére, akit Jason Sudeikis alakított. A FOX azt is bejelentette, hogy Sudeikis vissza fog térni a második évad egy bizonyos pontján. Phil testvérét egy űrhajó fedélzetén körözve láthattuk a földtől néhány millió kilométerre, ugyanis miután a Föld nagy részét kiirtotta egy rejtélyes vírus, egyedüli túlélőként a világűrben ragadt. Az új évadban ismételten produceri kreditet kapott Will Forte,  Chris Miller, Phil Lord, Seth Cohen és Dan Sterling is. Nagyjából 13 és 22 közé tehető az epizódok száma, akárcsak más őszi sorozatok esetében, ezeket is két részben kapjuk majd meg. Amíg újabb információ nem érkezik, nézzétek meg a legújabb képeket és videókat a The Last Man on Earth második évadából: https://www.youtube.com/watch?v=YFdWp-GfgIo https://www.youtube.com/watch?v=U8I0Q7_ZqrE [gallery size="medium" ids="66866,66865,66864" orderby="rand"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.