Hirdetés

Képen a Neon démon

|

Hirdetés

Nicolas Winding Refn rendező rendre megosztja a nézőközönséget (gondoljunk akár a Bronsonra, a Valhalla Rising-ra, vagy épp a Csak Isten bocsáthat meg-re), legújabb filmjétől ez a minimum amit elvárok és mérget vehettek rá, hogy ezúttal se fog csalódást okozni. A The Neon Demon című filmjével a rendező egy fiatal modellt (Elle Fanning) fog a középpontba állítani, akinek szépségét és fiatalságát néhány kiéhezett nőcske mindenáron meg akarja szerezni. Hogy ebből a premisszából mit fog kihozni Refn, nehéz megjósolni. Ami bizonyos - előző filmjei alapján - az, hogy a kék szín mellett vörös ismét dominálni fog, a vérrel pedig nem fog spórolni. Az alábbi két kép ezt bizonyítja: [gallery size="large" ids="52036,52037"] A filmben Elle Fanning mellett szerepel Keanu Reeves, Christina Hendricks, Jena Malone, Karl Glusman, Bella Heathcote, Abbey Lee és Desmond Harrington is. 2016-ban fog moziba kerülni, nálunk a Vertigo Média forgalmazásában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.