Hirdetés

Képen, poszteren és videón a Transcendence

|

A Transcendence az Oscar-díjas operatőr, Wally Pfister (Eredet) rendezői bemutatkozása lesz, melyből most kaptunk némi ízelítőt.

Hirdetés

A filmeben tudósok csoportja azon munkálkodik, hogy megépítsék az első öntudatos szuperszámítógépet. Johnny Depp egy olyan karaktert alakít akinek az agyát feltöltik a gépbe, ami ezután meghal. A filmet a DMG Entertainment is támogatja, de jelen esetben nem készülnek külön jelenetek a kínaiaknak, ahogyan az a Vasember 3 és a Looper esetén történt. A DMGt alapító Dan Mintz azt nyilatkozta, hogy a film: "arról szól mikor az emberi tudatosság és számítástechnika őrülten gyors fejlődése találkozik." Úgy folytatta, hogy a történet: "inkább tudományos valóság, mint tudományos fantasztikum" és akár a mi életünkben is bekövetkezhet. Ez egy igen érdekes, ugyanakkor kissé ijesztő koncepció. A színészgárdát elnézve adott a jó alap, kíváncsian várjuk a filmet. Főbb szerepekben Johnny DeppKate Mara, Cillian Murphy, Paul Bettany, Clifton Collins Jr., Cole Hauser és Morgan Freeman. A képekért és a videóért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.