Hirdetés

Hamarosan megnyílik Magyarország első képregénykönyvtára!

|

Rendhagyó könyvtár nyitja meg a kapuit, ahol a szuperhősöké lesz a főszerep.

Hirdetés

Mi sem bizonyítja jobban, hogy mekkora képregény és szuperhős láz van ma haznákban is, hogy december 13-án megnyitja kapuit Magyarország első közösségi képregénykönyvtára. A kezdeményezésnek Budapesten, a 8. kerületi Magdolna utcában található Nem Adom Fel Kávézó és Étterem ad majd otthont, amelynek célja, hogy szélesebb közönséggel is megismertesse a gyakran kilencedik művészetként is emlegetett műfajt, mely nem csak a Marvel és a DC köteteiről szól.

Hirdetés

A KépregényKönyvtárról annyit érdemes tudni, hogy közösségi lesz, vagyis a magánemberek saját köteteit és kiadók felajánlásait lehet majd megtalálni a polcokon, amelyeket viszont csak helyben lehet majd elolvasni, a kikölcsönzésre nem lesz lehetőség. Emellett pedig a szervezők szeretettel várják a kiadók és magánemberek későbbi felajánlásait is, és nem kell félni attól, hogy örökre megválunk szeretett példányunktól, ugyanis a kötetek akár rövid időre is bent tarthatók. Különösen várják azokat a címeket, amikből kevés példány található az országban, hiszen így mások is hozzáférhetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.