Hirdetés

Ilyen volt a 9. Glasgow-i Comic-Con (képek)

|

Az idei Glasgow-i Comic-Con a városi Royal Concert Hallban került megrendezésre immáron 9. alkalommal, egyik kedves olvasónk pedig ott járt és egy képgalériával örvendeztetett meg minket.

Hirdetés

Amennyiben hihetünk külső forrásunknak - márpedig miért is ne tennénk -, úgy a közeljövőben mindenképpen el kell majd látogatnunk egy Glasgow-ban megrendezésre kerülő Comic Conra. Ez a Comic-Con nem rendelkezik annyi extra csemegével, mint amerikai társa (amit Los Angelesben szoktak rendezni), így nincsenek idő előtt levetített mozielőzetesei várva várt filmeknek, nem jelenik meg Tom Holland, vagy épp Robert Downey Jr. Amit azonban kínálni tud az az, hogy az ember összefusson megannyi íróval, rajzolóval, akik olyan híres-nevezetes képregényekben működnek közre, mint a Black Panther, a Daredevil, vagy éppen az All Star Superman

Hirdetés

Amint azt tanúsítják az alant látható képek, a Glasgow-i Comic-Con (ahol a Scottish Independent Comic Book Alliance díjai kerülnek kiosztásra) nem csak azoknak kedvez, akik híres rajzművészekkel kívánnak összefutni, (többek között: Chip Zdarsky, Frank Quitely, Brian Steelfreeze, Ian Kennedy, valamint Tanya Roberts) de azoknak is, akik szívesen vegyülnek el kedvenc szuperhősüknek, vagy épp valamilyen szupergonosznak öltözve. Lehetsz akár Batman, akár Doctor Strange, itt egész biztosan nem fogsz tudni kilógni a sorból, nem fognak téged hülyének nézni - itt otthon érezheted magad önnön geek-valódban. Ezen túl a résztvevőket (legyen az akár kosztümös, akár kosztümtelen) megannyi áruba bocsájtott játékfigura, régi és új képregények, helyben elkészített rajzok várták, csupa-csupa olyan dolog, amely bár a pénztárcákat cseppet sem kíméli, a legbelül lakozó gyermekre minden további nélkül képes kielégítően hatni. Ha van tanulság, amelyet a képriport alapján levonhatunk az az, hogy ide mindenképp el kell menni a közeljövőben. Fogadjátok szeretettel olvasónk, Kónya Tamás képeit:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.