Hirdetés

Keresik a fiatal Bruce Wayne-t

|

Szeptemberben megtudtuk, hogy a Warner Brothers és 20th Century Fox közösen egy új sorozaton dolgoznak, Gotham néven. A széria Batman világában játszódik, de nem az övé a főszerep.

Hirdetés

Helyette megkapjuk James Gordon parancsnok, és a város híres bűnözőinek eredettörténetét. A sorozatban Gordon még csak egy egyszerű detektív a Gothami rendőrségnél, aki még nem találkozott Batmannel. A Bleeding Cool információi szerint az első epizódban Gordon, Thomas és Martha Wayne meggyilkolása után nyomoz. Ennek megfelelően a stúdió egy fiatalt színész után kutat, hogy eljátsza a 10 éves Brucet. A forgatás 2014 márciusában veszi kezdetét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.