Hirdetés

Elkezdődött az Iron Fist castingja

|

Hirdetés

Az Iron Fist showrunnerjét már megtalálták Scott Buck személyében, akinek a későbbi Dexter évadokat köszönhetjük, de végre elkezdődött a címszereplő keresése is, legalábbis úgy néz ki. Mivel nincsen kőbe vésve a premier dátum, akkor jön, amikor kész lesznek. (A Daredevil 2. évadának sincs még pontos dátuma, pedig elvileg valamikor áprilisban nézhetjük.) A legkorábbi időpontnak 2017 tavasza tűnik reálisnak, mert előtte még érkezik Luke Cage. (Aztán majd ősszel már The Defenders!) Szóval, keresik Dylan Kendallt, pontosabban egy 25-28 év közötti férfit, aki "jóképű, szofisztikált és független magának való ember". Ne zavarjon meg senkit a név, Charlie Cox is csak sejtette, hogy pontosan melyik karakternek a meghallgatására megy el. A leírás pedig pont passzol Danny Randhez a.k.a. Iron Fisthez. Ráadásul Rand épp ilyen idős volt, amikor visszatér Kun Lunból New Yorkba, hogy megkeresse az apja gyilkosát. Előfordulhat azonban, hogy a leírás inkább Wendell Randre vonatkozik, vagyis Danny apjára, mert ő meg akkor volt ilyen idős, amikor visszatért Kun Lunba. A másik karakter, Harry Marshall, 45 és 50 év közötti kaukázusi férfi, aki "kiemelkedően intelligens, kegyetlen, magabiztos, arrogáns és fizikálisan aktív". A legtöbben ebben Steel Serpentet (Davos) látják, a lehetséges főgonoszt, akit száműztek a misztikus Kun Lunból. A többiek szerint inkább Wendell Rand üzlettárásáról és gyilkosáról Harold Meachumról van szó. Az elsőhöz ugyan nincsen megadva, hogy milyen etnikumot keresnek, de a The Hollywood Reporter szerint Iron Fist nem ázsiai lesz, ahogy azt sok rajongó szerette volna. A képregényekben Danny Rand egy szőke hajú fehér ember, és hiába csináltak meghallgatásokat ázsiaiknak, a stúdió inkább fehér férfit szeretne a szerepre. Mellettük még Carrie-Anne Moss fog újra megjeleni Jeryn Hogarth-ként, mert ő kezeli Wendell Rand hagyatékát a képregényekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.