Hirdetés

Kés a zajban – megvan a rendező!

|

Rendezőt kapott az egyik új YA-könyvadaptáció.

Hirdetés

Megfilmesítik Patrick Ness Kés a zajban című YA-regényét, az író Chaos Walking-trilógiájának első részét. Az adaptációnak már a rendezőjét is megtalálták, méghozzá Doug Liman (A holnap határa, A Bourne-rejtély, Mr. és Mrs. Smith) személyében. Egy ideig úgy volt, hogy a Vissza a jövőbe rendezője, Robert Zemeckis vállalja ezt a feladatot, de végül Limannál landolt a projekt.

 

Hirdetés

Patrick Ness regényéből a forgatókönyvet Charlie Kaufman (Egy makulátlan elme örök ragyogása) írja, míg a produceri feladatokat Doug Davison (Mena) és Alli Shearmur (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) látja el.

 

A Kés a zajban főszereplője egy Todd Hewitt nevű srác, aki alig bírja kivárni a 13. születésnapját: ugyanis ekkor hivatalosan is férfi lesz. Todd Prentissvárosban él, ahol a Zaj nevű vírus miatt mindenki hallja a másik gondolatait. A városban ráadásul csak férfiak élnek, nők nincsenek. Todd egy napon azonban felfedez egy helyet, ahol nem "működik" a zaj: pedig ezt mindenki lehetetlennek gondolta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.