Hirdetés

Késik a Gengszterosztag megjelenése?

|

Az aurorai mészárlást követően a Warner Bros. lépésre szánta el magát és meg fogja változtatni a Gengszterosztag egyik kulcsjelenetét, ami könnyen a film késését okozhatja.

Hirdetés

A tragikus eseményről nem szeretnénk külön értekezni, hiszen megtette azt helyettünk lényegében minden hazai és külföldi orgánum, ennek ellenére természetesen mélyen együtt érzünk a családtagokkal, rokonokkal, ismerősökkel. A Warner Bros. is pont így tesz, ezért elhatározta, hogy megváltoztatja a Gengszterosztag című film azon jelenetét, melyben egy csapat gengszter a vászon mögül nyit tüzet a közönségre. A stúdió az előzetesekből már eltávolította az ominózus képkockákat, azonban Ruben Fleischer rendező szerint a szóban forgó jelenet fontos része a film történetének, ezért nagyon is előfordulhat, hogy további jeleneteket kell forgatniuk a Gengszterosztaghoz, ami a premier késését jelentheti. A magyar bemutató egyébiránt szeptember huszadikán lett volna. A korábban említett jelent a folytatásban tekinthető meg.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.