Hirdetés

Késik a Hobbit-trilógia befejező része

|

Nagyon úgy tűnik, hogy mindhárom Hobbit epizód megjelenése között egy év lesz a különbség köszönhetően annak, hogy az utolsó részt nyárról decemberre tolták.

Hirdetés

Azt hiszem minden rajongó véleményét képviselem, ha azt mondom, hogy remek megoldás volt az utolsó Hobbit fejezet nyári premierje. Csupán fél évet kellett várnunk a Smaug pusztasága alcímű epizód megjelenése (2013.december 13.) után és "rövid" időn belül lezárult volna a trilógia. A mai szomorú hírek alapján azonban búcsút mondhatunk a 2014. július 18-ra belőtt dátumnak, ugyanis a Warner Bros. egészen 2014. december 17-ig tolta el a trilógia befejezését. A csúsztatás okáról semmilyen információt nem kaptunk, de a Warner lépésének köszönhetően így fellélegezhet a július 18-án debütáló X-Men: Days of Future Past, valamint az augusztus elsejére tervezett Marvel-féle Guardians of the Galaxy, mivel mindkettőnek lesz esélye kibontakozni. A The Hobbit: There and Back Again (A hobbit: Oda és vissza) projektnek várhatóan olyan filmekkel kell szembenéznie decemberben, mint a Brad Bird nevével fémjelzett Tomorrowland sci-fi és az Éjszaka a múzeumban harmadik része. Szomorúak vagyunk? Azok! (A hobbit: Váratlan utazás kritikánk itt olvasható)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.