Hirdetés

Késik a Végítélet, viszont jöhet az Újjászületés

|

Hirdetés

Vegyes hírek a Stephen King-rajongóknak: késik a Végítélet adaptációja, viszont az Újjászületés című könyvéből is érkezik a filmváltozat.  Az író-rendező Josh Boone (Csillagainkban a hiba) már megírta a forgatókönyvet és a castingolás javán is túl van, azonban kifutottak az időből, és a jogok a Warner Bros.-tól visszakerültek a CBS Films-hez. Ez azt jelenti, hogy a stúdió előtt több tárgyalás is áll a projekt folytatása előtt – Boone azonban máris egy új King-adaptáción dolgozhat.

vegitelet
A hírek szerint Josh Boone már az Újjászületés című King-műhöz is megírta a forgatókönyvet, melynél Michael De Luca (Amerikai história X, A szürke ötven árnyalata) vállalta a produceri feladatokat. Jelenleg az Universal-lal zajlanak a tárgyalások az adaptációt illetően.
ujjaszuletes
Az Újjászületés főszereplője a hatéves Jamie Morton, aki valósággal rajong a városukba érkező új, fiatal lelkészért, Charlie Jacobs-ért. Rajongását csak fokozza, hogy Charlie rendhagyó módon elektromos kísérletekkel teszi érdekessé a bibliaórákat – és amikor Jamie bátyja elveszíti a hangját, a tiszteletes meggyógyítja őt egy általa kifejlesztett eszközzel. Charlie családja azonban életét veszíti egy autóbalesetben, a lelkész személyisége pedig 180 fokos fordulatot vesz. Ahogy telnek az évek, Jamie és Charlie útjai újra és újra keresztezik egymást, a közben felcseperedett fiú pedig egyre riadtabban figyeli az élet és a halál közötti átjárót kereső tiszteletes egyre ijesztőbb kísérleteit.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.