Hirdetés

Késik az Andy Serkis-féle Dzsungel könyve

|

Hirdetés

Rudyard Kipling mára klasszikussá vált műve, A dzsungel könyve senki előtt sem ismeretlen - már csak azért sem, mert megélt már egy-két adaptációt. Most egyszerre kétfelől is vászonra viszik Maugli történetét: a Disney-nek és a Warner Bros-nak is megvan a saját verziója,  azonban míg a Disney-féle élőszereplős film már nemsokára debütál, addig a másik - ami egyébként Andy Serkis első rendezése - a vártnál később kerül majd a mozikba.

A Jungle Book: Origins-t most egy teljes évvel tolta későbbre a Warner Bros.  A tervek szerint a filmet 2017. október 6-án tekinthette volna meg először a nagyközönség, az új dátum azonban 2018. október 19. Andy Serkis a Facebook-oldalán reagált a hírre: a bejegyzésben leírta, hogy hálás a stúdiónak a késleltetésért, ugyanis olyan teljesítményt kell produkálni a stábtagoknak, melyek sokkal több időt kívánnak - valamint igazi áttörést terveznek a technikai megvalósítással.

 

Ive got to say that personally Im absolutely thrilled that Warner Brothers have changed the delivery date of Jungle...

Közzétette: Andy Serkis – 2016. április 6.

 
A Jungle Book: Origins forgatókönyvét Callie Kloves (Gengszterosztag) írta, a szinkronhangok között pedig olyan neveket üdvözölhetünk, mint Christian Bale (Bagira), Benedict Cumberbatch (Sir Kán), Andy Serkis (Balu), Cate Blanchett (Ká), Peter Mullan (Akela) és Rohan Chand (Maugli).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.