Hirdetés

Később érkezik a Guy Ritchie féle Artúr király film

|

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy a Warner nagy terveket szövöget a Knights of the Round Table filmmel, melyet egy új köntösbe helyezett Artúr király filmnek terveznek, és amely egy 6 részes sorozat nyitódarabja lehet, ha minden jól alakul. A forgatás már régóta zajlik Guy Ritchie (Blöff, Sherlock Holmes) rendezésében, a főszereplő Artúrt a Kemény motorosokból (Sons of Anarchy) is ismert Charlie Hunnam kelti életre, mellette pedig feltűnik még Eric Bana, mint Artúr apja, Djimon Hounsou, mint az Ellenállás vezetője és Jude Law, aki a gonosz Vortigernt játssza majd el. Ám úgy néz ki, hogy az Excalibur még egy ideig nem kerül ki abból a bizonyos kőből, a Warner ugyanis bejelentette, hogy a premier időpontját, mely eredetileg 2016. júliusában lett volna, elcsúsztatják egészen 2017. február 17-ig. Némi aggodalomra adhat ez okot, mert az ilyen csúsztatások gyakran végződnek bukással, és ez a januári-februári időszak amúgy sem a nagy blockbusterekről és a kivételes jegyeladásokról ismert, a stúdió valószínűleg a tapasztalataira hivatkozva alapozta meg a döntést. Ugyanis a Warner ugyanígy télen mutatta be mindkét Robert Downey Jr. féle Sherlock Holmes filmjét, valamint az idei év egyik legjobb filmje, a Kingsman: A titkosszolgálat is februárban érkezett, így a stúdió bízik benne, hogy Artúr király is betud majd csalogatni elég nézőt a kalandjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.