Hirdetés

Később jön a Hupikék törpikék animációs film

|

Hirdetés

Szerencsétlenségünkre nem az élőszereplős undormányokról van szó, hanem a Hupikék törpikék animációs változatáról, amelyet a Sony Pictures próbál tető alá hozni, de további időre van szükségük az alkotóknak a kiteljesedéshez, ezért változtatniuk kellett a megjelenési dátumon. Az egyelőre cím nélküli Hupikék törpikék mese eredetileg 2016. augusztus ötödikén érkezett volna, de többek között még a forgatókönyv sincs teljesen kész, így Rory Bruer, a stúdió feje bejelentette, hogy nem tudják tartani a kitűzött premiert és egészen 2017. március 31-ig tolták azt. Bruer igyekezett mindenkit biztosítani róla, hogy művüknek nem lesz köze az élőszereplős változatokhoz, ugyanis Peyo (a törpök atyja) eredeti elképzelései alapján dolgoznak és hangulatában, valamint látványában is szeretnék megidézni azt. A stábról egyelőre annyit tudni, hogy Kelly Asbury, a Szilaj és a Shrek 2 rendezője készíti, míg Törppapát az eredeti szinkronban Mandy Patinkin (Gyilkos elmék, Homeland: A belső ellenség, Haláli hullák, Chicago Hope kórház) szólaltatja meg. Az új dátumot sikerült a Sonynak belőni a Beavatott harmadik része (március 24) és a Tűzgyűrű 2 (április 7) közé, de ha ott maradt volna 2016. augusztus ötödikén, akkor meg kellett volna küzdenie a Suicide Squad-dal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.