Hirdetés

Később jön a Tini Nindzsa Teknőcök 2 és A barátságos óriás

|

Hirdetés

Két forgalmazótól is kaptunk közleményt a minap azzal a tárggyal, hogy az eredeti tervekkel ellentétben később mutatnak be egy-egy filmet: a címből már kitalálhattátok, hogy az egyik a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból, míg a másik A barátságos óriás. A UIP-Duna azt jelezte felénk, hogy a korábban belőtt június 2-höz képest közel egy hónappal később, június 30-án küldik csak a hazai mozikba a Tini Nindzsa Teknőcök folytatását, a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból című részt, amelyet Dave Green (Earth to Echo) rendez Michael Bay produceri felügyeletével és mindenki visszatér benne a korábbi brancsból. Van hozzá egy új, feliratos előzetesünk is: https://www.youtube.com/watch?v=05EIFTf-Ekg Ezzel szemben Steven Spielberg családi fantasyje, A barátságos óriás bemutatóján sokkal nagyobbat löktek, ugyanis eredetileg június végén élvezhettük volna egy tízéves lány és egy kedves óriás kalandjait elmesélő, Roald Dahl (Charlie és a csokigyár) 1982-ben megjelent meseregényének feldolgozását (John Williams dallamaival kísérve), így viszont egészen augusztus 25-ig kell rá várnunk a csodára. Alább a javított szinkronos előzetest nézhetitek meg: https://www.youtube.com/watch?v=EIdVrnBLubA

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.