Hirdetés

Későbbi időpontot kaptak Ben Affleck filmjei

|

Hirdetés

A Warner Bros. bátorkodott felszabadítani Ben Affleck jövő évi időbeosztását azzal, hogy két nem szuperhősfilmjének megjelenését távolabbi időpontokba helyezte át. Az egyik a The Accountant címet viselő akció-thriller, amelynek középpontjában egy jámbor könyvelő áll, aki éjjel bérgyilkosként tevékenykedik. A könyvelő-bérgyilkost január 29-ről október 7-re helyezték át, de a legrövidebbet Dennis Lehane Live by Nightja húzta. Ez nem az első alkalom, hogy a színész átidőzítette a projektet, de a 2016. október 7-ről egy bizonytalan, 2017-es dátumra tolás nem tűnik túl biztatónak. Amikor a Warner zöld lámpát adott a Live By Night-nak elég valószínűnek tűnt, hogy a forgatás novemberben el is kezdődhet, de a színész elhivatottsága - ő adaptálta a regényt forgatókönyvvé, a főszerep mellett pedig a rendezést is elvállalta - ellenére folyamatosan tolja maga előtt a projektet. Egyszer már későbbi időpontot kapott, miután elvállalta a The Accountant főszerepét, talán a bérgyilkos filmnek még jót is jelenthet a januári helyett az októberi megjelenés. A Live By Nighttal kapcsolatban pedig úgy tűnik, hogy a Warner a Batman filmek munkálatai között szeretne időt szorítani a szesztilalom idején játszódó thrillerre. Így viszont érthető az eltolás, hiszen Affleck az elkövetkezendő pár évben eléggé elfoglalt lesz Bruce Wayne/Batman karakterével. 2016-ban láthatjuk a Batman v. Superman: Dawn of Justice-ban és a Suicide Squad-ban, 2017-ben az Igazság Ligájának első felvonásában, később pedig a 2019-ben érkező második felvonásban is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.