Hirdetés

Kész a Star Trek 3 forgatókönyvének első verziója

|

Elkészült a Star Trek filmek legújabb részének az első tervezete, melyet a film írója és rendezője, Roberto Orci jelentett be.

Hirdetés

Orci, a film társírója jelentkezett egy érdekes új hírrel, mégpedig, hogy elkészült A Star Trek 3 forgatókönyvének első verziója. A másik két íróval, Patrick McKayel és J.D. Paynenel együtt a múlt héten fejezték be a munkát és reményeik szerint 2015 tavaszán már kezdhetik is a forgatást. Konkrét bemutató dátumot még nem kapott a 3. (vagy ha úgy jobban tetszik, a 13.) Star Trek film, de előreláthatólag 2016-ban kerül majd bemutatásra, épp a széria 50. születésnapjának évében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.