Hirdetés

Megírták az új Predator filmet

|

Hirdetés

Folytatódik a Predator (Ragadozó) franchise, amely eddig összesen három önálló filmet és két Aliennel közös produkciót tud felmutatni, a legutolsó 2010-ben jelent meg, Antal Nimród rendezésében, Predators (Ragadozók) címmel. A 20th Century Fox gondozásában formálódó Predator film rendezését Shane Black (Vasember 3, Durr, durr és csók, Halálos fegyver széria) vállalta el, aki egyúttal a forgatókönyv írásába is besegít Fred Dekkernek (Spionfióka, Mesék a kriptából, Robotzsaru 3). Illetve csak segített, ugyanis Dekker a Facebookon elárulta, hogy befejezték a forgatókönyvet. Azt továbbra sem tudjuk, hogy az új Predator miről fog szólni, de John Davis producer korábban a Collidernek nyilatkozva dicsérte a szkriptet és a perspektívát, valamint megígérte, hogy olyat kapunk majd, amire biztosan nem számítunk és azt fogjuk mondani, hogy ez a legszórakoztatóbb módja annak, hogy új életet leheljenek a franchise-ba.

predator-1987-02
Apropó, tudtátok, hogy Shane Black szerepelt az 1987-es első részben? Ő volt Hawkins (a fenti képen).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.