Hirdetés

Már készül a John Wick 3

|

Chad Stahelski rendező a közelgő John Wick folytatásról és a jövőről beszélt.

Hirdetés

Hétvégén megérkezett a John Wick 2 előzetese, ami hasonlóan szórakoztatónak ígérkezik, mint a 2014-es első rész volt. Keanu Reeves karaktere továbbra sem tud visszavonulni az öldökléstől, bármennyire is szeretne, és legközelebb olyan színészekkel csap össze, vagy éppen szövetkezik, mint Common, Ruby Rose, Laurence Fishburne és Ian McShane.

Hirdetés

Chad Stahelski, aki annak idején kaszkadőr koordinátorként dolgozott együtt Reeves-el és Fishburne-el a Mátrixon, olyannyira nem riad meg egy folytatás rendezésétől, hogy a New York-i Comic-Con-on adott interjúja során elárulta, hogy egy harmadik film is készülőben van:

"A stúdió megkért minket arra, hogy dugjuk össze a fejünket és próbáljunk kisütni valamit. Winston-nak [McShane] nagy szerepe lesz a következőben, akárcsak Lance Reddick-nek. Van egy pár ötletünk."

Mielőtt túlságosan előre tekintenénk a jövőbe, nem szabad elfelejteni, hogy még a John Wick 2 is előttünk van. Szóval mire számíthatunk a folytatástól? Az, hogy egy jó ideje már nem láttuk John Wicket, még nem jelenti azt, hogy túl sok idő telt volna el az aranyszívű bérgyilkos világában.

"Amikor próbáltuk kitalálni a történetet, akkor előálltunk vagy tíz rossz ötlettel, aztán azt mondtuk 'csessze meg', mi történt a következő napon? Miután már nem aggódtunk magunk miatt, szórakoztatóbb lett. Lesz-e olyan jó mint az első volt? Nem tudom, ez szubjektív. Jobban teljesítettünk bizonyos dolgokban? Igen. Jobban megismerhetjük a karaktert? Igen. Úgy gondolom, hogy igen, technikailag. Élvezetesebb lett? Igen, benne van a dologban, de teljesen másfajta élmény lesz."

Ruby Rose, aki nagy népszerűséget szerzett miután felbukkant az Orange is the New Black-ben, leginkább az akciófilmekben szeretne érvényesülni. Láthatjuk majd az xXx: Xander Cage visszatérésében és a Kaptár: Az utolsó fejezetben is. A John Wick 2-ben betöltött szerepéről Stahelski így nyilatkozott:

"Nem tudom, hogy számított-e arra, hogy ilyen lesz a Wick, de ő teljesen néma a filmben és végig csak jelbeszéddel kommunikál. Az első néhány napban félénk volt, de aztán jól belejött."

A John Wick 2 2017. február 10-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.