Hirdetés

Készül a Jump Street spin-off és a Men in Black crossover

|

Hirdetés

A korábban még csak erős pletykaként létező Men in Black és Jump Street keresztezés immáron hivatalossá vált, köszönhetően a Sony Pictures új fejesének, Tom Rothmannek, akinek a listáján ott szerepel a Jump Street spin-off és a Men in Black crossover is. A The Wrap értesülései szerint mindkét projekt készül, ráadásul egyszerre. A Jump Street filmek női kiadásának szánt mellékszálat Lucia Aniello és Paul Downs (Broad City) írják és hasonló stílusban szeretnék megvalósítani, mint Jonah Hill és Channing Tatum korábbi két epizódját, míg a fiúk ezúttal a Men in Black univerzumába csöppenve folytatják a franchise-t. Ami egyelőre még tisztázatlan, hogy Phil Lord és Chris Miller, a 21 és 22 Jump Street rendezői miképpen veszik ki a részüket ezekből a projektekből a producerkedésen kívül, de bőven van még ideje a Sony Pictures-nek tiszta vizet önteni a pohárba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.