Hirdetés

Készül A nemzet aranya 3 és egy Disney+ sorozat is

|

Nicolas Cage-ék végre megkapják a befejező részt, de a streaming sorozatban már nem ők fognak felbukkanni.

Hirdetés

Manapság nagyítóval kell az igazi kalandfilmeket keresnünk, hiszen a felfedezés, a tiltott helyek és városok kutatása, illetve az izgalmas kincskeresési történetek inkább átcsaptak mostanában vérgőzös akciófilmekbe, amikben a fókusz sokkalta a lövöldözés minőségén, nem pedig a kalandfilmes mivoltán van. Éppen emiatt lehet mai napig szeretni a Nicolas Cage-féle A nemzet aranya filmeket (a 2004-es elsőt, és a három évvel későbbi másodikat), mert amellett, hogy közel tökéletes kikapcsolódást nyújtanak másfél-két órára, ügyesen tudták vegyíteni a régimódi stílust a modern elgondolással. Ezért is lehet abszolút örömteli hírnek tekinteni, hogy minap hivatalosan is bejelentették, hogy készül a trilógia zárlata - amellett, hogy egy streaming sorozatot is terveznek egy fiatalabb színészcsapattal.

Hirdetés

Jerry Bruckheimer nyilatkozta azt, hogy mind a Nic Cage-féle film, mind pedig a Disney+-ra érkező sorozat készülőfélben van, de megjelenési dátummal sajnos nem tudnak még szolgálni. Mindkét projekt eléggé aktív és a résztvevők is lelkesek, viszont azt külön kikötötte a producerkirály, hogy a streaming széria merőben másfajta stílusú lesz. A trilógia befejező darabja hasonló lesz az előző kettő filmhez, ám a sorozat egy teljesen új, fiatalosabb csapattal fog forogni. Azt nem árulták el, hogy köze lesz-e valamilyen formában a mozifilmekhez (esetleg egy előzménytörténet kapcsán).

Ti mit szóltok, a film mellett fogtok adni egy esélyt a sorozatnak is?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.