Hirdetés

Készül a női főszereplős Van Helsing sorozat

|

Hirdetés

Manapság a vámpíroknak (Vámpírnaplók, Alkonyat) és a vérfarkasoknak (Farkasbőrben, Hemlock Grove) valamilyen szuperképességük lehet, csak úgy vonzák magukhoz a nézőket, különösen a tévében. Legalábbis nem is olyan rég még így volt, mostanra kicsit kezd megkopni a varázserejük, de a Syfy csatorna azért még megpróbálkozik vele. Voltak már pletykák korábban, hogy Van Helsinggel csinálni kéne valamint, mert nem okés, hogy egy ilyen klasszis csak a polcon heverjen. Ugyan a 2004-es film nem ütött túl nagyot, de őszintén, van valaki, aki nem hallott róla? Mondjuk nehezen lehetne elfelejteni egy hosszúhajú Hugh Jackmant és egy már akkor is szexi Kate Beckinsale-t. A jogok amúgy a Universalnál parkolnak, mert lesz egy ilyen szörnyes univerzumok, amihez lehet, hogy kelleni fog a vámpírvadász, de ez nem jelenti azt, hogy más ne nyúlhatna hozzá. A Syfy kitalálta, hogy csavarnak egyet a dolgon és inkább Van Helsing lányát, Vanessa Helsinget állítják a középpontba. Őt támasztának fel öt évvel később a jövőben (az nem tiszta, hogy a Draculás események után, vagy napjainkhoz képest öt évvel), és egy olyan világgal lenne kénytelen szembenézni, ahol a vámpírok uralják a világot. Csak a képességei segítségével tudná megmenteni az emberiséget és visszaállítani a rendet. Ja, igen, a Dracula dolgot is teljesen újragondolnák, vagyis kicsit átírnák a mitológiát. A sorozatot Neil LaBute (Billy & Billie) dirigálja egy halom másik producerrel közösen (Simon Barry, Evan Tyler, Dave Brown, Daniel March és Chad Oakes). A kitűzött cél valamikor 2016 ősze lenne és kanadai gyártásban készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.