Hirdetés

Készül a Riddick következő része Furia néven

|

Hirdetés

Vin Diesel neve az utóbbi időben szinte már csak a Halálos iramban híreknél bukkant fel - Az utolsó boszorkányvadászra jobb nem is emlékezni -, pedig szívesen hallanánk már a Riddick franchise-ról is kicsit. Utóbbi kívánságunk most teljesült, ugyanis maga Diesel osztott meg egy fotót az Instagramján, amiben mesélt az új Riddick-ről. A színész egy ismerős kép társaságában magyarázta, hogy a cége adott egy partit tegnap este a televíziós divízió elindítása alkalmából, amely azt jelenti, hogy a Riddick univerzum sorozatként is folytatódik: a Merc City egy olyan széria lesz, amelyben a fejvadászok és zsoldosok kerülnek a középpontba. Ezenkívül nem felejtették el a mozikat sem, David Twohy (A szökevény, Waterworld, A sötétség krónikája részek) a jövő hónapban kezdi el írni a negyedik részt, amelyet a Furia névre kereszteltek:

Egyelőre több információnk nincs a folytatásról és még a Universal Pictures sem erősített meg hivatalosan semmit, de Vin Diesel általában nem szokott a levegőbe beszélni, így jó eséllyel a Furia biztosan megvalósul majd, de ami minket illet, nagyon kíváncsiak vagyunk a tervezés alatt álló sorozatra is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.