Hirdetés

Készül a S.H.I.E.L.D. sorozat, Joss Whedon dirigálja

|

Már korábban is pletykáltak egy az ABC csatornán futó sorozatot, amely a Bosszúállókkal lesz kapcsolatos és a szóbeszéd Joss Whedon nevét emlegette a projekt élére. A híresztelés igaznak bizonyult...

Hirdetés

AZ ABC csatorna sikerrel járt és ugyan nem a Bosszúállókból, vagy valamelyik tagból készítenek önálló sorozatot, sokkal inkább az őket megszervező háttérszervezet, a S.H.I.E.L.D. kap saját szériát. A pilotot, vagyis a legelső epizódot maga Joss Whedon írja és rendezi testvére Jed Whedon segíségével, de arról nincsenek információink, hogy az élőszereplős sorozatban feltűnik-e Samuel L. Jackson (Nick Fury), Clark Gregg (Coulson ügynök) vagy Cobie Smulders (Maria Hill). A S.H.I.E.L.D. (Strategic Homeland Intervention Enforcement Logistics Division, vagyis magyarul Stratégiai Honvédő Iroda Elhárító és Logisztikai Divíziója a 2008-as álláspont szerint) sztorijáról semmit nem tudunk, de állítólag az ABC nagy durranásra készül vele.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.