Hirdetés

Készül A Skorpiókirály 4

|

Annak ellenére, hogy már A Skorpiókirály 3 is csak DVD-re jelent meg, tovább erőltetik a szériát és a sajnálatos módon a negyedik részt már el is kezdték forgatni.

Hirdetés

Az Universal 1440 Entertainment bejelentette, hogy ma megkezdődött A Skorpiókirály 4 forgatása Romániában, amely szintén kizárólag DVD-re jelenik meg egyelőre ismeretlen időpontban. A hivatalos közlemény szerint A Skorpiókirály széria a legintenzívebb akció-kalanda mai napig, amelyet méltán folytat majd A Skorpiókirály 3 - Harc a megváltásért (amelyben érthetetlen módon Dave Bautista és Ron Perlman is szerepelt) után játszódó negyedik epizód. Ebben továbbra is Mathayus (Victor Webster) lesz a főszereplő, aki szeretné elhozni a tartós békét a káoszba fulladt területein. Akad köztetek olyan, akinek szüksége van A Skorpiókirály 4-re? Nem hinnénk...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.