Hirdetés

Készül a Tudom, mit tettél tavaly nyáron rebootja

|

Újabb feldolgozás, ezúttal a Sony Pictures-től: az Oculus rendezője hozhatja ránk a frászt a Tudom, mit tettél tavaly nyáron új verziójában.

Hirdetés

A kilencvenes évek horrorját a Sikoly írója, Kevin Williamson szerezte, ezúttal viszont kimarad az alkotási folyamatokból, helyette az Oculus készítője, Mike Flanagan bizonyíthat a Sony megbizásából. A Tudom, mit tettél tavaly nyáron film történetében négy tinédzser (Jennifer Love Hewitt, Sarah Michelle Gellar, Ryan Philippe és Freddie Prinze Jr.) elgázol egy férfit, majd a testét elrejtik és megfogadják, hogy nem beszélnek soha többet az esetről, viszont később kiderül, hogy más is tudja a titkukat és megindul a mészárlás. A produceri teendőket Flanagan mellett a Halálos Iramban szériában is érdekelt Neal Moritz látja el. A tervek szerint 2016-ban jelenhet meg, de egyelőre még nem világos, hogy ki fogja rendezni, viszont Lois Duncan 1974-es regényén alapul majd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.