Hirdetés

Készül az Amerika Kapitány 4!

|

Ki veszi át a stafétát Steve Rogerstől?

Hirdetés

Habár a Bosszúállók: Végjáték végén a Chris Evans által éveken át alakított Amerika Kapitány szögre akasztotta a pajzsát (pontosabban továbbadta azt az Anthony Mackie megformálta Sólyomnak), a rajongók pontosan tudják, hogy ez nem azt jelenti, hogy a hős öröksége ne élhetne tovább más karakterben. A tegnap véget ért A Sólyom és a Tél Katonája-sorozatban épp ezt a kérdést (is) járták körül a készítők, és mint az most kiderült, nem véletlenül.

Hirdetés

A Hollywood Reporter ugyanis a minap megtudta, hogy a Marvel stúdiónál megkezdték a negyedik Amerika Kapitány-film fejlesztését, amihez rögtön írókat is találtak, méghozzá Malcolm Spellman és Dalan Musson személyében, akik közül előbbi A Sólyom és a Tél Katonája showrunnere és írója, míg utóbbi a széria egyik segédírója volt.

Ennél több azonban nem derült ki a még kezdeti stádiumban lévő projektről, így sem rendezőt, sem premierdátumot nem tudunk mondani, ahogy arról sincs infó, hogy Chris Evans visszatérne-e bármilyen formában az ikonikus szerepéhez. Mindenesetre az közel biztosra vehető, hogy SPOILER A Sólyom és a Tél Katonája lezárásában látható Anthony Mackie-féle Amerika Kapitány lesz a főszereplő, ezzel is tovább görgetve a karakter történetét. SPOILER VÉGE

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.