Hirdetés

Készül az élőszereplős A dzsungel könyve film

|

A Warner Bros. szeretné újra a vásznakon látni Kipling örökbecsű művét, ezért felfogadott egy forgatókönyvírót és már az előkészületeket is megkezdte az élőszereplős projekthez.

Hirdetés

Ha emlékeztek még, 1994-ben készült már egy élőszereplős film Kipling könyve alapján, a Jason Scott Lee főszereplésében bemutatkozó Maugli, a dzsungel fia. Azóta csend van A dzsungel könyve környékén, egészen ezidáig, ugyanis a Warner Bros. most azt tervezi, hogy leporolja a projektet és felfogadta a forgatókönyv megírására a Harry Potter részek szkriptjének szállítóját, Steve Kloves-t hogy pofozza ki az irományt. Arról nem szereztünk tudomást, hogy ki lehet a rendező, a főszereplők és hogy mikor indulhat a forgatás, de előbb-utóbb minden kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.