Hirdetés

Készül az Ideglelés 3?

|

Reneszánszukat élik a kézi-kamerával felvett thrillerek és horrorok, gondoljunk csak a Paranormal Activity vagy a The Last Exorcism, esetleg a REC sorozat sikereire.

Hirdetés

Ezen filmek közös meghatározója, hogy lelkes amatőrök vágnak bele, és rendkívül kis költségvetésből nagy summát szednek össze a borzungásunkra, félelmünkre asszociálva. Mert olyan könnyű elhinni, hogy "Igaz történet alapján" és pár ember valóban átélte ezeket, hiszen ők vették fel saját kamerával. Az Ideglelés (The Blair Witch Project) harmadik része is erre apellál, amelynek már a kezdeti része is népszerű volt. Eduardo Sancher, a széria egyik készítője és írója ismét összeáll másik felével, Daniel Myrick-kel, hogy megismételjék az 1999-es első rész sikerét. Természetesen továbbra is követik az alacsony költségvtés - nagy bevétel elvet, de amíg tetszetős és hátunkon hideg futkozós alkotásokat tesznek le elénk, addig semmi gond sincs ezzel a modellel. A Lovely Molly című horror premierjén (amit Sanchez készített az alapoktól a végéig) a rendező adott némi státuszfrissítést az Ideglelés 3-mal kapcsolatban is - az elmondott infók alapján minden a Lionsgate-en múlik, nekük kell zöld utat adni a projektnek és ők már ugranak is, ráadásul rengeteg újító és kellő ötletük is van a sorozathoz. Mit is mondhatnánk, várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.