Hirdetés

Készül Az ördögűző TV sorozat

|

Jeremy Slater forgatókönyvíró és Morgan Creek egy új sorozaton dolgoznak Az ördögűző alapján. Nem véletlen a témaválasztás hiszen William Friedkin horror klasszikusa idén 40 éves.

Hirdetés

A történet részletei egyenlőre még nem ismertek, de néhány csatorna már érdeklődik a sorozat felől. Roy Lee (Bates Motel, A kör) máris jelen van vezető producerként. A film sorozattá adaptálására tovább nőnek az esélyek azzal, hogy a szintén hasonló Bates Motel és Hannibal is sikeres évadokat zárt és mind kettő folytatódik. Érdekes, hogy Morgan Creek tavaly már elkezdett dolgozni Sean Durkinnel egy ördögűző sorozaton, de azt mondták, hogy amit most Slaterrel csinálnak az teljesen más lesz. Az eredeti film 1973-ban érkezett és minden idők egyik legjobb horrorfilmjeként tartják számon. Ismertetőnket itt olvashatod róla.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.